Gjithashtu Edhe topuzi baline eshte shume Modern. Floke te mbledhur ne menyre te crregullt dhe te zbukuruar me karfice. Mund te zgjidhni Edhe nje Lule natyrale. Ju lumshin Duart i keni QA ATO MODELE vazhdoni me Kete Ritem se do te keni shume kliente dhe MBI te gjitha shume Sukses……. Pingback: 5 Ushqimet që ndalojnë rënine e flokut-Bukuri.com ROL kryesor sigurisht se Luan Edhe modeli je flokëve, shkruan Indeksonline. Mund te zgjidhni nje Topuz je zbukuruar me gërsheta. Si? Formohet një Topuz me një pjesë të flokëve. Lihen DISA tuf veçantë, me të cilat krijohen gërsheta. Gërshetat i rrotullojmë Rreth topuzit. Martoheni së shpejti dhe Doni DISA IDE për flokët? Atëherë shikoni këto MODELE, të cilat specialistët e fushës i konsiderojnë si Modelet e flokëve për Nuse, më të bukura të të gjitha kohërave. Por Edhe nëse NUK Jeni Ju Nusja, por Jeni e ftuar në një dasmë, Ju Shkon ta provoni ndonjë nga këto stilime. S`il vous plaît nous contacter si nous avons publié toute image protégée par copyright. Merci pour les collaborations! Ju lumte Modelet Jane shume te bukura moderne dhe te thjeshta.

Vazhdoni Keshtu do keni shume Sukses. Faleminderit! Me ngritjen e temperaturave, Edhe numri i dasmave veçse shtohet. Andaj, sot IU sjellim këto MODELE flokësh të cilat do të bëjnë të dukeni për mrekulli, madje PA pasur nevojë të shkoni Tek parukieri./Indeksonline/Topuz`chignon`i Kapur Poshte, zbukuruar me nje karfice te Madhe. Topuz i mbledhur Poshte dhe DISA Fije te leshura Anash fypneus. Te mbledhura dhe te zbukuruara me nje DIADEME me gure. Me këtë Rast, shtohet Edhe brenga e femrave të cilat Kudo që marrin pjesë, Duan të duken më ndryshe dhe Gjithmonë bukur. Si aksesor flokesh Mund te zgjidhni Edhe një Vello « kafaz Zogu », par nje pamje vintage..